Det spelar nog ingen roll vilka filmer du gillar som HMV lager allt från oldies till nybörjare. Butiken har allt som betyder något till otroligt konkurrenskraftiga priser i butik och online. Så, med detta i åtanke, vilka är de mest efterlängtade filmerna att komma på ny film release under 2011 som du snart kommer att hitta på HMV?

Rango

Detta animerade äventyr stjärnor Johnny Depp och är lika kreativ av bit filmkonst som ses var som helst i världen. Filmen utspelar sig i en västerländsk miljö kommer till stånd när Rango, en normal varje dag familj kameleont (finns det något sådant?) hamnar i den vilda och laglösa utpost dirt.

I typiska västra, möter komedi, möter tecknad stil; Rango välkomnas in i den oroliga staden som främlingen som är den stora vita hopp och görs Sheriff.

Livets träd

Baserat på Book of Job, denna film huvudrollen Sean Penn och Brad Pitt är en av de finaste av året. Skapad och regisserad av Palme d’Or vinnaren Terrence Malick det är en lugn och vacker film och en sensorisk upplevelse som verkligen måste avnjutas.

Filmen, liksom all stor konst har delat människor, men det är verkligen årets release och är ett måste för alla, om bara att fatta ett beslut om det.

Kapten Amerika

Den ursprungliga superhjälte, Captain America film är en fin pulpy bit av komisk fiktion.

Filmerna förmåga att kombinera en bra historia, med några stora regi gör det mycket bättre än många av de andra filmerna i denna genre. Det finns också mycket i vägen för god humor och några av 40-talet design är utmärkt. Johnson lyckas även utnyttja en del av känslan av gamla 1940-talet filmer i superhjälte historien – ingen dålig bedrift, och ändå aldrig förlorar sin känsla av roligt och spänning hela tiden. En utmärkt film för dem som är och inte är fans av serietidning genre och en som håller sig fram till den första Avenger rötter. Denna film kommer att vara en av de nya DVD-utgåvor att hålla utkik efter i 2011 på HMV.

Sanna Grus

Bröderna Coen försöker göra om den gamla västern som fick John Wayne en Oscar stjärnor Matt Damon och Jeff Bridges.  En fantastisk show från Bridges stjäl showen och verkligen hjälper till att göra filmen.

Det betyder inte att filmen inte har en del av broderns mörka humor. Filmen börjar med en ung flicka (Mattie Ross) som anställer marskalk Cogburn (Bridges) för att spåra upp sin fars mördare. Hon insisterar på att gå med honom på vandringen och de får sällskap av Ranger LaBoeuf (Damon) som har sina egna skäl för att fånga mördaren. Längs vägen varje är försökt och har sin grus testas i denna stora remake.

Vakten

En udda irländsk film huvudrollen Brendan Gleeson som en uncouth vakt belägen i en irländsk bakvatten som försöker omintetgöra en stor drog ring. Gleeson får sällskap av en FBI-man i form av Don Cheadle.

Filmen som var en hit på Sundance festivalen är regisserad av John Michael McDonagh, vars bror regisserade In Bruges med Colin Farrell – en älskvärd, rolig och mycket mörk film. Denna film kommer att vara en av de nya filmsläppen att hålla utkik efter i 2011 på HMV.