Du undrar kanske över mängden eller de som är på gatorna i filmproduktion. Vi tänker aldrig på den person som får scenen att se verklig ut som är en extra person och blir anställd för en icke-talande roll i en film.

Du kan bli en extra film för att komma in i filmbranschen eller för att uppfylla dina barndomsdrömmar.

Folkmord som film

Även om filmen när det kom till filmen Jobs tillverkades i många delar av världen, var den inte överallt. Det här är ditt jobb att hitta en plats där fotograferingen sker om du strävar efter att bli ett tillägg till filmen. En tydlig plats är New York och Kalifornien även om filmning sker i hela USA.

Det är inte klokt att flytta till en annan stad för att få en extra filmrolle, men om du har en karriär inom filmindustrin kan du fortsätta den. Du kan till och med gå med på en plats med en utmärkt filmskola. Här får du inte bara en bra bild med utbildning utan du får också tillräckligt med erfarenhet inom filmbranschen. Detta lägger fint till ditt CV när du bedriver roller i filmer.

Gör lite forskning innan du bestämmer dig för att prova lyckan i filmindustrin för screening. Den ytterligare arbetsgivaren kommer att berätta när och hur du kommer att få betalt och länge du kommer att få betalt. Han kommer att berätta om det är på mer än en dag, och om du har tur så kan du vara anställd i flera dagar eller veckor beroende på filmen. Extra i filmen Jobb betalas alltid men inte lika mycket som huvudskådespelaren.

Film och TV i barnens värld

När du forskar börjar du med en tidning där du hittar det extra som behövs för skolprogram, praktikplatser och andra relaterade öppningar i filmbranschen. Försök också leta efter tidningsannonser. Även om du kanske inte är i området med fotograferingen, kanske du är inom köravstånd och därför kan du göra det.

Börja med att gå med i Actors Guild-skärmen eftersom det hjälper mycket när du letar efter arbete. Kroppen tittar på ditt CV och nya möjligheter kan uppstå längs vägen. Produktionsföretag annonserar alltid när de behöver mer och så måste du fortsätta kontrollera ditt lokala dagligen för evenemanget.

När du går till screening är ytterligare urval efter första till mølla-bas och därför måste du se till att du anländer tidigt. Detta kan också vara tätt och tråkigt för dig som gillar filmkonst.

Om du är student i filmskola kan du tjäna extra pengar som en extra film och att svara på samtal om extra kan vara användbart för att tjäna extra pengar. Detta kommer dock att vara bra i ett område med mycket filmproduktioner och nästa gång du är här från filmproduktion i ditt område, tänk på att det är extra.