Om du vill lära dig att bli regissör måste du inse att regissering av filmer är verk som, även om vissa berättelser handlar om lyckliga människor, kräver utbildning. Det finns många föreläsningsprogram som ger tillgång till de senaste lamporna, kamerorna och filmtekniken – men faktiskt är den bästa utbildningen för en filmkarriär jobbutbildning genom mentorer.

Det finns många högskoleprogram som erbjuder klasser för de senaste lamporna, kamerorna och filmtillverkningstekniken – men den bästa utbildningen för en filmkarriär är att arbeta med uppsättningar genom en Director mentor i branschen.

En guide till dig som vill bli filmregissör

Utbildningskraven för att studera teknik för att bli regissör innebär också att du kan bli certifierad för de tekniska aspekterna av filmskapande. Det faktiska arbetet som regissör kan vara utmanande, men flexibelt och mycket användbart. Lärarkurser fokuserar vanligtvis på plotelement, karaktärer och framgångsrika filmstilar. Men det finns mer …

Regissören måste känna till alla aspekter av filmproduktionen, från redigering till kinematografi till digitala ljudeffekter. Den som är intresserad av film kanske redan har en billig modern digitalkamera och redigeringsprogram. Det betyder bara att filmskapning och regi aldrig har varit mer tillgänglig, så det finns många konkurrenter ute på fältet. Första gången direktören sällan fick en filmbudget på miljoner dollar. Regissörer måste vanligtvis jobba sig, ofta genom att regissera musikvideor eller reklam, och löner för filmer och filmregissörer är oförutsägbara och du börjar i den låga änden.

Skolor att regissera och flera universitetswebbplatser har börjat vara värd för video mentorlärare som hjälper alla som vill lära sig att bli filmregissör.

Regissörsutbildning

De flesta filmskolor är ackrediterade och förbereder dig för alla nödvändiga steg så att du kan skapa dina egna film, musikvideor eller TV-reklam. Och de bästa hittar du en mentor där du arbetar under direkt övervakning av en professionell regissör i filmbranschen. Inom sex månader har du förmodligen den erfarenhet, kunskap och anslutningar du behöver för att få ett jobb, eller direkt filma din första funktion. Fördelen med en praktik är att din personliga handledare eller din personliga mentor lär dig nästan allt du behöver veta.

Detta fungerar och slår sittande i trånga, dyra högskolekurser. Kolla vad mentorn har att säga om hur du kan få en karriär inom filmregissering på YouTube. Skriv bara in det du letar efter – som hur man blir filmregissör.